Ароматерапия за бебета и деца

Най-големите страхове на една майка са детето й да е болно. Ние майките бихме дали всичко, за да са здрави и щастливи децата ни. Често обаче още с прибирането от родилното се сблъскваме с различни по тежест проблеми. Радвам се, че щом сте тук и четете този текст, вие осъзнавате колко замърсен е света, в който живеем. Храната, въздуха, околната среда, дома ни също е пълен с химически препарати за почистване, за пране и т.н. И кръгът се завърта отново, и отново…

Признавам си, че преди да се роди второто ми дете, основният ми фокус беше здравословната храна. Усилията ми бяха насочени към това да храня голямото ми дете с домашна храна с ясен произход. Това обаче не беше достатъчно, защото детето подължаваше да боледува изключително често. Тежката артилерия на медицината вече беше включена в нейното меню под формата на всякакви сиропи, спрейчета, капсули, инхалаци и т.н. Но ефектът беше минимален.

Когато се роди второто ми дете и въртележката се завъртя и за него, вече бях готова с много повече знания и с още едно оръжие – терапевтичните етерични масла.

И това се оказа най-доброто решение, което някога съм взимала по отношение на здравето на цялото ми семейство. Защо? Защото момчето ми коренно промени начина си на боледуване. Когато боледува, всичко минава леко и без усложнения.

И така за какво ще ви помогнат етеричните масла? За здрава и балансирана имунна система,  ще облекчат хрема, кашлица, запушен нос, ще подпомогнат умствената дейност, запаметяването, ще повишат енергията, ще освежат и ободрят, ще подобрят концентрацията и фокуса, ще намаляват тревожността и напрежението, ще подпомогнат съня и ще успокоят и това е само началото…