Ароматерапия за бебета и деца

Най-големите страхове на една майка са детето й да е болно. Ние майките бихме дали всичко, за да са здрави и щастливи децата ни. Често обаче още с прибирането от родилното се сблъскваме с различни предизвикателства. Радвам се, че щом сте тук и четете този текст, вие осъзнавате колко замърсен е света, в който живеем. Храната, въздуха, околната среда, дома ни също е пълен с химия – препарати за почистване, за пране, пластмаси, всевъзможни оцветители, подобрители, консерванти и т.н.

Признавам си, че преди да се роди второто ми дете, основният ми фокус беше здравословната храна. Усилията ми бяха насочени към това да храня голямото ми дете с домашна храна с ясен произход. Това обаче не беше достатъчно. Тежката артилерия на медицината вече беше включена в нейното меню под формата на всякакви сиропи, спрейчета, капсули, инхалаци и т.н. Но ефектът беше минимален.

Когато се роди второто ми дете и въртележката се завъртя и за него, вече бях готова с много повече знания и с още едно оръжие – терапевтичните етерични масла.

И това се оказа най-доброто решение, което някога съм взимала по отношение на здравето на цялото ми семейство. Защо? Защото момчето ми коренно промени начина, по който преминава през здравословните предизвикателства пред имунната му система – всичко минава леко и без неприятни последствия.

И така за какво ще ви помогнат етеричните масла? За здрава и балансирана имунна система, ще подпомогнат респираторната система, както и умствената дейност, запаметяването, ще повишат енергията, ще освежат и ободрят, ще подобрят концентрацията и фокуса, ще намаляват тревожността и напрежението, ще подпомогнат съня и ще успокоят и това е само началото…