Етерични масла

Поеми дълбоко дъх с ароматните масла на dōTERRA

Най-добрият начин да спестиш при покупката на всички продукти на doTERRA е да имаш личен акаунт! 

Собственият акаунт ти дава 25% отстъпка от всички етерични масла и продукти. 

Тук споделям моите ТРИ любими начални комплекта.

Family Essentials Kit

Home Essentials Kit

AromaTouch Diffused Kit

Перфектно начало за всяко семейство и всеки дом. Комплектът Family Essentials Kit & Beadlets ще ти помогне за поддържаш здравословна семейна среда. 10 етерични масла в шишенца от 5 мл., които са удобни и компактни, за да ги пренасяш лесно, където и да си.

Виж съдържанието на комплекта ТУК

Комплектът Home Essentials Kit е най-любимият ми! С него ще получиш 3 пъти по-голямо количество масла спрямо Family комплекта. Включва 10 етерични масла и ултразвуков дифузер! Всичко необходимо за един по-здрав дом на едно място.

Виж съдържанието на комплекта ТУК

AromaTouch Diffused Kit е отличен избор за начало, ако си бременна, предстои ти раждане или вече имаш бебе. Този комплект включва 8 страхотни масла на doTERRA, заедно с кокосово масло, за да ги разредиш лесно и дифузер. Страхотен комплект за новото семейство!

Виж видеото ми за Family и Home комплектите

 • Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
 • „Казвам се Виолета Маринова и съм адвокатски сътрудник в Адвокатско дружество „Маринов и партьори“. От 2 г. използвам етеричните масла за много цели. Но едва тази пролет при една вирусна инфекция включих и ароматното използване на етеричните масла в арома лампа в офиса. Съпругът ми, който е адвокат, беше много скептичен към ползването на маслата. Но веднъж след като и той получи облекчение при настинка с бленд от етерични масла, сега ги приема по разичен начин. В дифузера слагам масла, които да фокусират ума като розмарин. Но тъй като е силен аромат, добавям и масло от Див портокал. Мента, Гераниум и Мандарина също любими масла, които се ползват в офиса.“

  Виолета МариноваАдвокатски сътрудник в кантора "Маринов и партньори"
 • „Шоколатиер съм и имам собствено ателие за ръчен шоколад. Работим с етерични масла в производството на бутикови шоколадови бонбони и съм запозната с изключителните им свойства не само като аромат, но и като вкус в кулинарията и с удоволствие творим с тях. В шоколатерията имаме арома лампа от самото начало. Изключително атрактивна е и създава неповторимо усещане за комфорт, уют и релаксация както за клиентите, така и за нас. Пускаме основно цитрусови етерични масла, защото са много свежи, енергизират и приповдигат настроението.“

  Гергана Мутафис
  Гергана МутафисШоколатиер Modica Artisan Chocolates
 • Казвам се Надя Георгиева. Основател съм на Детски парти клуб “ЕЛМО” в гр. София. Клубът съществува вече 13 г. и предлага авторски тематични партита за деца от 0 до 14 г. Винаги сме се стремяли да бъдем различни, креативни и да създаваме уникални преживявания. Следим най-новите тенденци както в партитата, така и за здравословен живот.

  Преди 2 г. се запознах с етеричните масла dōTERRA. Започнах да ги ползвам в къщи в арома лампата, защото преди всичко съм майка, а след това и в парти клуба. Веднага получих обратна връзка, както от служителите ми, така и от клиентитe ни, защото клубът ухае на свежест без химия. А самият дифузер за етерични масла е много атрактивен като част от интериора. Любимото ни масло е от Див полтокал, защото действа превантивно срещу вируси. Впоследствие разбрах, че можем да капваме от него и в капучиното. Клиентите много харесват свежестта му и от тогава до сега портокаловото капучино, както ние го наричаме, пристъства в нашето меню. 

  Надя Георгиева
  Надя ГеоргиеваДетски парти клуб ЕЛМО
 • „Казвам се Анна Огнянова и работя в Аптека “Нота Бене Био”. Моята любов към етеричните масла датира от преди повече от 5 г., когато те успяха да ме излекуват от доста тежък грип и ме превърнаха от абсолютен скептик в запален фен на арамотарепията като холистичен подход към здравето.

  В нашата аптека приготвянето и пускането на дифузор е неизменен, ежедневен ритуал. Освен, че създава уютна атмосфера, ухае приятно, въздейства на емоциите и помага на пациентите ни да се чувстват по-комфортно. Дифузирането на етерични масла е нашият начин да подпомогнем имунитета си и да се предпазим от вирусите и бактериите, с които неизменно се сблъскваме. „

  Анна Огнянова
  Анна ОгняноваАптека Нота Бене Био
 • „Казвам се Весела Генадиева. Аз съм постпартум дула и създател на първата кутия за мама и бебе в България – МаммаБокс. Тъй като работим предимно с бременни, около нас винаги ухае на Лавандула или на Див портокал. Обожаваме тези аромати, а те се носят навсякъде, докато подготвяме кутиите ни 🙂 Във вкъщи също ползваме етеричните масла в дифузер. Любимият ни бленд е Balance. Наскоро започнах да използвам арома лампата (с подходящо масло, разбира се) и при постпартум посещенията при моите майки. Всяка от тях се чувства прекрасно!“

  Весела Генадиева
  Весела ГенадиеваПостпартум дула и създател на МаммаБокс