Корпоративни събития и тиймбилдинг

Ароматерапия в офиса

Искаш уникално и незабравимо преживяване за твоя екип, което ще се помни дълго, ще е полезно, забавно и ароматно. Омръзнало ти е от скучни и еднотипни игри, в които всички участват по задължение. Време е да организираш нещо, което не само ще бъде различно, но и супер полезно.

Ароматерапията за офиса е моя любима тема и в последната година направих много събития под мотото Стрес мениджмънт с етерични масла и техники, които можеш да приложиш веднага, където и да си, каквато и да е работата си. Опитът ми показва, че няма офис без стрес, няма работа без напрежение и няма ТОП мениждъри, които да не са стресирани.

Ето защо ароматерапията става все по-популярна в корпоративните среди и това съвсем не е случайно. Все повече бизнес лидери осъзнават и разбират значението на ароматите в офис средата.

Какви теми за твоето Корпоративно събитие предлагаме?

1. Стрес мениджмънт

Ключва кратка презентация и практическа част, в която ще направим 3 основни бленда с етерични масла dōTERRA според основните нужди – бърнаут, стрес, фокус и концентрация, главоболие, хрема и превенция през зимата и др. Ще демонстрираме различни антистрес техники, които могат да бъдат практикувани навсякъде и по всяко време, независимо какво е естеството на работата.

2. Ароматни свещи с пчелен восък и етерични масла

Какво по-хубаво от топлината и уюта, който създават свещите. В това събитие ще изработим заедно уникални, ръчно изработени свещи с етерични масла dōTERRA, в които всички ще се влюбят. Ароматните свещи създават неповторима атмосфера на уют, любов, мир и топлина. А създаването им е уникално преживяване.

По време на това събитие заедно с мен всеки ще изработи 1, а защо не и повече уникални свещи. Ще ги отлеем в луксозни стъкленици, готови за подарък или за романтична и празнична декорация на дома. Всяка свещ ще бъде истинско бижу и ще носи енергията и позитивните мисли, които сте вложили в нея, докато я изработвате.

3. Натурални парфюми с етерични масла

Това корпоративно събитие включва кратка презентация за историята на натуралните парфюми, демонстрация, блендиране и приготвяне на уникални индивидуални ароматни композиции за всеки с етерични масла dōTERRA. Подходящо за мъже и жени.

Натуралните парфюми са на маслена основа като може да се избере между течна и твърда база в зависимост от предпочитанията на участниците.

4. Емоционален детокс

Това корпоративно събитие е в два варианта – за служители и за ТОП мениджъри. Включва кратка лекционна част и изготвянето на персонален бленд за всеки участник според индивидуалните нужди. Водещото тук е емоционалната страна на маслата dōTERRA, работа със страхове, токсични мисли, обвинения, вина, провали, травми, напрежение и стрес, прегаряне и т.н.

5. AromaTouch техника

AromaTouch е патентована техника за приложение на етерични масла dōTERRA по активните точки и меридиани на гърба и стъпалата. Основните й цели са да премахне стреса, подпомогне имунитета, елиминира дискомфорта и да върне баланса между тялото и духа. В офиса техниката се прилага на ръцете и често това събитие е част от програмите за социална отговорност на работодателите. Предлага се в два варианта – самостоятелно еднократно събитие или под формата на абонамент месечен или по схема.

6. Арома бижута – гривни с вулканични и полускъпоценни камъни

Събитието включва кратка презентация на значението на различните камъни, към коя зодия са най-подходящи, какъв е техния ефект върху тялото и емоциите и практическа част, по време на която ще изработим заедно гривните и ще ги ароматизираме с етерични масла dōTERRA. Гривните са много красиви и ефектни като има модели, подходящи както за жени, така и за мъже. Чудесни както за подарък, така и за лична употреба.

Как да избереш най-подходящото събитие?

1. Свържи се с нас за консултация

Консултацията е безплатна и целта й е да преценим кое събитие би било най-подходящо за конкретния екип и бюджет. На базата на първоначалната консултация ще изготвим ценово предложение в няколко варианта.

2. Резервирай датата

Дори да не сте сигурни кое събитие ще изберете, важно е да знаете датата, за да можем да я запазим за вашето събитие. След това ще уточним подробностите и конкретната тема.

Ако събитието ще бъде извън София, моля не забравяйте да уточните това.

3. Имаш своя идея

Сподели я с нас и ние ще направим всичко възможно да я реализираме. Искаш да научиш повече да Ароматерапията в офиса? Виж статията ми Има ли място ароматерапията в офиса.

Запази своя час за консултация на имейл: info@healthyyou.bg или на тел. 0888 149 007 или на 0888 149 008.