За мен

Моята лична история

Казвам се Даниела Сечкова и всичко започна, когато малкото ми дете навърши годинка и половина и аз реших да се върна на работа. Тези от вас, които имат деца вече подозират какво последва, нали?

Да, детето започна да се разболява непрекъснато и от здраво и щастливо момче, се превърна в непрекъснато болно и стресирано дете, а аз в нещастна, неспяща, притесняваща се и отчаяна майка. Посещението при лекар между 3 и 5 пъти месечно беше нещо обичайно. Когато станахме приятелки с момичетата от близката аптека и половината ми шкаф беше пълен с лекарства, сиропи, капки за нос, инхалатор и др., разбрах, че май и второто ми дете ще бъде като първото. Уви, нещата не спряха до тук! По време на един от ужасните вируси, който малкият донесе вкъщи, той направи гърч. Линейка дойде след 40 минути. Единственото, което ни спаси тогава, бяха уменията ми да оказвам спешна помощ, които придобих около 3 месеца преди този инцидент.

В този момент разбрах, че трябва да намеря нещо различно от всичко в онзи шкаф. Исках детето ми да е здраво, само това. Попаднах на информация за терапевтичните етерични масла. Разбира се, че не вярвах. Мислех, че си хвърлям парите на вятъра. Но все пак, когато човек няма какво да губи, опитал е всичко препоръчано до момента, лесно решава да опита. Взех две етерични масла – едно за мен и едно за детето ми.

И това се оказа най-доброто решение, което някога съм взимала по отношение на здравето на цялото ми семейство. Защо? Защото момчето ми коренно промени начина си на боледуване. Когато боледува, всичко минава леко и без усложнения. Малкото ми дете е причината да направя страница и групата ми във FB и да споделям, а впоследствие да се сертифицирам като ароматерапевт и да започна да работя с бременни, бебета, деца и семейства, да водя училища за бременни и родители и да пиша книжки и статии, както и да консултирам по темата.

В момента съм сертифициран ароматерапевт и член на National Association for Holistic Aromatherapy (NAHA), член на International Alliance of Holistic Therapists и сертифициран AromaTouch терапевт от dōTERRA, възпитаник на Tisserand Institute, треньор по личностно и бизнес развитие, уелнес консултант, автор на курсове и обучения, лектор и практик.

Вярвам, че всеки човек заслужава да бъде здрав и здравето е постижимо само в хармония с природата. Вярвам, че здравето започва отвътре навън не само във физически аспект. Всяка промяна, която идва осъзнато има много по-голям шанс да постигне своята цел. Всяка промяна в нашите емоции има потенциала да ни промени, не само вътрешно.

Моята мисия е да ви помогна да извървите пътя от намерението до решението, от желанието за промяна до самата промяна по един изцяло натурален начин като ви предоставям полезна, достоверна и качествена информация как да включите етеричните масла в своя начин на живот.

Пригответе се за едно ароматно приключение към себе си, за себе си и за семейството си! Благодаря ви за привилегията да бъда част от вашия път към по-доброто физическо и емоционално здраве!

Свържи се с мен