Специфични групи

Очаквате вашето дете и искате всичко най-добро за себе си и за него! Етеричните масла могат да бъдат изключително полезни по време на вашата бременност, раждане и отглеждане на бебето. Бременността е уникална за всяка жена. Този период е толкова специален и изпълнен с различни емоции, но и много промени. По време на бременността тялото на жената преминава през драматични хормонални промени, за да осигури най-добрите условия за развитието на бебето.

В моята практика консултирам много бременни жени за ползите от ароматерапията при облекчаване на най-често срещаните проблеми през бременността, раждането, кърменето и отглеждането на здраво и щастливо бебе. Eтерични масла dōTERRA могат да бъдат изключително полезни по време на бременност и след това, защото са изцяло натурални и не съдържат вредни вещества. Те са нежна и натурална грижа, на която можете да се доверите за облекчаване на най-често срещаните проблеми през бременността, раждането, кърменето и отглеждането на здраво и щастливо бебе.

За да получите максимална полза от употребата на етеричните масла и да намалите рисковете от неправилна употреба, отделете време и се запознайте с най-важните правила за безопасност.