Запазете час

Запазете час за лична консултация

Всеки човек е различен! Всеки от нас води различен начин на живот, преминава през различни трудности и стресови ситуации, има различни хранителни навици, двигателна активност, различни проблеми – здравословни и емоционални.

За да получите максимална полза от употребата на етеричните масла, важно е те да бъдат избрани правилно и да са съобразени с вас и вашите индивидуални потребности. Често включването на едно или няколко етерични масла не е достатъчно и ще ви препоръчаме да преразгледате и други елементи от начина ви на живот. Това е така, защото ароматерапията е част от т.нар. холистичен подход към здравето. Холистичният подход разглежда проблема не сам по себе си, а като част от цялостното състояние на организма и емоционалното ви здраве.

Консултацията отнема около 30-40 минути, понякога и повече, и включва тестването на етеричните масла, които са подбрани индивидуално за вас.

Час за консултация можете да запишете на имейл: info@healthyyou.bg или на тел: 0888 149 007

AromaTouch Technique техника

AromaTouch е патентованата техника за клинично приложение на етеричните масла dōTERRA по енергийните точки и меридиани на тялото. Изключителна терапия, която си заслужава да правите поне 1 път в месеца.

❤️Какво представлява AromaTouch накратко?
Техниката включва 4 етапа. На всеки етап се прилагат 2 двойки етерични масла или смеси от етерични масла, специално подбрани, заради техните терапевтични свойства.
Етап 1 – Намаляване на стреса, релаксация и балансиране
Етап 2 – Подкрепа на имунитета
Етап 3 – Успокоява при дискомфорт в стави и мускулна релаксация
Етап 4 – Обновяване

Техниката се прилага на гърба и стъпалата или на ръцете. Времето за цялостното й приложение е около 30-40 минути, а на ръцете около 10 минути.

За кого е подходяща?
✅ За всички, които имат напрегнато и стресово ежедневие, имат проблеми със съня, чести дискомфорт в главата, емоционален дисбаланс
✅ За всички, които прекарват дълго време на бюро или прави, имат напрежение в ставите и мускулите, схващания от климатик или течение, неудобен стол или поза на работа.
✅ За деца и възрастни за подкрепа на респираторната система и имунитета и при други сезонни неразположения.