dōTERRA Forgive – Renewing Blend

dōTERRA Forgive – Renewing Blend
29.10.2021 Healthy You Blog

Forgive – Renewing Blend

Блендът съдържа:

Spruce Leaf, Bergamot Peel, Juniper Berry Fruit, Myrrh Resin, Arborvitae Wood, Nootka Tree Wood, Thyme Leaf, Citronella Herb

Основно предназначение:

Свежият, дървесен аромат на обновяващия бленд dōTERRA Forgive ще ти помогне да почувстваш удовлетворение, облекчение и търпение. Когато вървиш по пътя на прошката, dōTERRA Forgive е окуражаващият ти спътник, който ще ти помогне да се отърсиш от негативното, да се освободиш от чувството за вина, да забравиш гневните чувства и да продължиш напред с нова енергия.

Моят личен опит с Forgive

Блендът Forgive е част от комплекта за Емоционална ароматерапия – Emotional Aromatherapy Kit. Дълго време други блендове от този комплект бяха мои фаворити. Но ето, че дойде времето и на Forgive.
След края на първата вълна, след като бяхме преминали лично през опустошаващото бедствие, имах големи страхове как ще продължим напред, колко още можем да издържим да живеем по този начин – затворени, социално дистанцирани, откъснати един от друг… как ще продължа да работя изцяло онлайн, дали всичко ще бъде наред, ще успея ли да се справя… тези и още много въпроси не ми даваха мира, всяка нощ лягах и ставах с тях. Всеки ден консултирах толкова много отчаяни хора, страхуващи се, също като мен…
Тогава усетих, че е дошъл момента за Forgive. Някак инстинктивно се насочих към него и започнах да го пускам в дифузера си всяка вечер. Облекчението, което ми донесе беше огромно! Сякаш свалих огромен товар от плещите си, успявах да запазя спокойствие и да спя нормално. Имах силите да стана, да се мобилизирам и да продължа напред!
За мен лично това масло донесе такова облекчение, каквото не съм очаквала, че може да направи едно масло!

Виж повече за Forgive и маслата от емоционалната серия на dōTERRA

Виж как можеш да използваш Forgive и другите емоционални етерични блендове на dōTERRA, за да се справиш с всяка емоция от предизвикателствата на времената, в които живеем във видеото по-долу.