В топ форма за лятото – започни сега!

В топ форма за лятото – започни сега!

Погрижи се за здравето си, научи повече за етеричните масла и продукти и как те могат да ти помогнат да постигнеш твоето мечтано тяло. Без глад, без изтощителни диети, с натурални средства, природни практики и биохакове, с които да поемеш контрола върху ситуацията.
Какво сме предвидили?
Кратка лекционна част за основите на женското здраве и метаболизъм, кои са основните фактори, които влияят на женското здраве и хормонален баланс, начини да се справим с тях и да си върнем добрата форма физически, но и емоционално.
С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ:
Даниела Сечкова – тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Diamond уелнес консултант.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.
КАК да се включа?
Линк за регистрация ТУК
След регистрация ще получите имейл с линк за персонален достъп.
МЯСТО на провеждане на събитието: онлайн в Zoom
КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
www.healthyyou.bg
info@healthyyou.bg
0888149007
За да научите повече за етеричните масла, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg
За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/
Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw
Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/…/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Date

февр. 18 2024

Time

18:00 - 19:30

Цена

Вход свободен с предварителна регистрация

Локация

HealthyYou онлайн зона
Daniela Setchkova

Организатор

Daniela Setchkova
Phone
+359888149007
Email
info@healthyyou.bg
Website
http://www.healthyyou.bg

Други организатори

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара