Работилница: Здрави деца през есента с етеричните масла

Работилница: Здрави деца през есента с етеричните масла

Работилницата е предназначена за родители, които търсят натурална алтернатива за превенция и подкрепа на здравето на своите деца.
По време на работилницата родителят:
1. Ще изработи продукт с етерични масла, подходящ за конкретното дете под ръководството на сертифициран специалист – ролон за подкрепа на имунната система или според конкретните нужди на детето.
2. Ще получи информация за правилата и начините за употреба на етеричните масла за деца, подходящи етерични масла за съответната възраст, вкл. информационни материали и джобен справочник с над 200 състояния, за които може да си помогне с етеричните масла.
3. Ще има възможност да закупи сертифициран клас етерични масла с 25% намаление.

С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ:
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант.

Даниела е провела над 1300 консултации на семейства с деца, а нейният личен път в света на ароматерапията започва от проблемите с второто й дете, което тръгва на детска градина преди да навърши 2 г. Нейната лична мисия е да помогне на родителите да разберат, че има натурална алтернатива за много от най-често срещаните проблеми в детска възраст.

ЗА КОГО е подходящо това събитие?
1. За начинаещите в света на ароматерапията, които все още не са опитвали етеричните масла dōTERRA
2. За семействата, които се стремят към по-здравословен начин на живот за своите деца и търсят натурални методи за превенция и поддържане на здравето
3. За хората, които прилагат холистичния подход към здравето на своето семейство

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
1. Необходимо е да запазите вашето място предварително, защото местата са ограничени.
2. Свържете се с лектора на посочените по-долу контакти, за да запазите своето място.
3. Такса за участие: 25 лв.
Таксата включва всичко необходимо за изработването на 1 бр. детски ролон за подкрепа на имунната система, образователни печатни материали и лека почерпка.

МЯСТО на провеждане на събитието: София, ул. Ами Буе 68

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

ное. 23 2023

Time

19:00 - 20:00

Цена

25 лв.

Локация

HealthyYou LTD
София 1612, ул. Ами Буе 68

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара