Емоционален баланс с етеричните масла

Емоционален баланс с етеричните масла

Събитието Емоционален баланс с етеричните масла dōTERRA е част от 21-дневното предизвикателство на dōTERRA Europe, в което участва нашия екип.
Запознай се с лекторите от екипа тук: https://youtu.be/ImQr2URBk_k
Целта на това предизвикателство е да ти помогне да създадеш добри здравословни навици, които ще ти служат цял живот – разбира се с помощта на етеричните масла и продукти dōTERRA и безценния опит на нашите лектори.

Ще поговорим за емоционалния баланс и как етеричните масла могат да ни помогнат да сме в хармония със себе си, да сме по-спокойни, по-уравновесени, да се адаптираме по-добре към стресовите фактори.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА:
Линк за регистрация:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_VIhAT8b6S7CHsZkfxnmIQg

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.

Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

ЛЕКТОРИ
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант. Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс емоционално с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ГАЛИНА ГЕОРГИЕВА
Галина е мениджър в голяма производствена компания и има над 18 г. опит в управление и развитие на хора и екипи. Тя е професионален лайф и бизнес коуч, сертифициран от Erickson Coaching International, сертифициран Скръм мастер, а в момента стартира 3-та си магистратура в областта на Психологията. Мисията й е да се радва на живота, да помага и подкрепя другите по пътя им към постигане на техните цели.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

Галина Георгиева
FB: GL Coaching
FB: Happy Me, with GG
gal.georgieva@gmail.com

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi?

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

ян. 28 2022

Time

19:30 - 20:30

Локация

Zoom
Онлайн
Категории

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара