Етерични масла за спортуващи и атлети

Етерични масла за спортуващи и атлети

Темата на събитието е свързана с движението. Движението е живот – всичко в тази вселена се движи, трепти и нищо не е статично! Сърцето на възрастен човек бие със средно 70 удара в минута, 100 000 пъти на ден. Уау, наистина е невероятно!
Ако тренираш, но тренировките ти не са достатъчно ефективни, лесно се изморяваш и демотивираш. Често мускулната треска, стари травми и болка те тревожат и губиш мотивация и желание да продължиш със спорта и движението.

Целта на това събитие е да ти покаже:
1. Как да включиш етеричните масла в своя тренировъчен план – ще ти покажа кои професионални спортисти и атлети вече го направиха и кои са техните любими продукти с етерични масла
2. Кои етерични масла да включиш при разгрявка, активна тренировка, почивка и възстановяване, при специфични проблеми и цели като намаляване на теглото или силен глад за сладко, за повече сила и издръжливост и др.
3. Защо не всяко етерично масло ще ти помогне и колко е важно да знаеш как правилно да използваш своети етерични масла – ароматно, локално и вътрешно.

ЛЕКТОР
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант. Нейната мисия е да помогне на хората да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да постигат хармония и баланс емоционално с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ЗА КОГО е подходящо това събитие?
1. За начинаещите в света на ароматерапията, които все още не са опитвали етеричните масла dōTERRA – ще ви изпратим мостра на етерично масло.
2. За хората, които се стремят към по-здравословен начин на живот в хармония с природата
3. За хората, които прилагат холистичния подход към здравето и оценяват ролята на храната, движението, емоциите и общуването за своето развитие

ЛИНК за регистрация в събитието: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_sxMPURWLRv6itluI8xR37w

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.

Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

февр. 27 2022

Time

18:00 - 19:30

Цена

Вход свободен с предварителна регистрация

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара