Как да подобрим обонянието си с етерични масла?

Как да подобрим обонянието си с етерични масла?

Обонянието е едно от най-силните ни сетива. Обикновено му обръщаме внимание, едва когато настъпят различни смущения като частична или пълна загуба на обоняние. Това може да се случи поради различни причини – травми, инфекции и др.
Когато загубим вкуса и ароматите около нас, животът ни сякаш вече не е същия.
Ароматите имат огромна роля по отношение на нашето поведение и емоции, защото активират лимбичната система в мозъка. Затова липсата или нарушенията в обонянието не са просто неприятна случка, а могат да имат сериозно отражение върху качеството на живота ни и това как се чувстваме.
Много хора в последната една година наблюдаваха различни смущения в обонянието си. Аз самата също преживях 10 дни с пълна загуба на обоняние и около 2 месеца с частична загуба. Проучих различни техники за трениране на обонянието и се спрях на една, която привлече силно вниманието ми, защото тренировките се провеждаха по схема, която включваше различни етерични масла. Резултатите бяха впечатляващи и така започнах да я прилагам върху себе си.
След първите 5 седмици тренировки успях да възвърна обонянието си на около 70%. Продължих още 5 седмици, защото схемата на тренировки е за минимум 12 седмици. Обонянието ми се върна на 90%.
Днес, 20 седмици след първоначалната загуба на обоняние, мога да кажа, че обонянието ми вече е напълно нормално. Не съм правила нищо друго специално и по-различно в ежедневието ми, освен тренировките. Готова съм да споделя личния си опит от третировките, кои са етерични масла, които използвах и по каква схема.
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
1. ЗА ЧЛЕНОВЕ на клуба за регистрирани на HealthyYou събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.
Линк за регистрация:
https://zoom.us/webinar/register/WN_VT5OvuaWQAmWDieeCxHyQQ
2. За ВСИЧКИ останали – регистрирайте се за събитието от посочения линк по-долу и заплатете таксата.
Такса за участие: 30 лв., която се заплаща по банков път или PayPal.
IBAN BG16STSA93000025013483
Получател: ХЕЛТИЮ ООД
Основание: Такса събитие 09.05
Таксата включва:
1. Несесер с ключодържател за етерични масла + 4 мостри на етерични масла от схемата за тренировки
2. Безплатна доставка до офис на Еконт
ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЯ: https://zoom.us/webinar/register/WN_VT5OvuaWQAmWDieeCxHyQQ
След регистрацията и заплащане на таксата ще получиш имейл за потвърждение с персонален линк за достъп в онлайн събитието.
Събитието се провежда в платформата Zoom – необходимо е да я имаш инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.
КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
За да научите повече за етеричните масла, да си закупите качествен арома дифузер или да се включите в мой курс, посетете сайта: www.healthyyou.bg
За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група:

https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/
Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

май 09 2021

Time

18:00 - 19:30

Цена

30 лв.

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара