Натурална грижа за кожата с dōTERRA

Натурална грижа за кожата с dōTERRA

Събитието Натурална грижа за кожата с dōTERRA е част от 21-дневното предизвикателство на dōTERRA Europe, в което участва нашия екип.
Запознай се с лекторите от екипа тук: https://youtu.be/ImQr2URBk_k
Целта на това предизвикателство е да ти помогне да създадеш добри здравословни навици, които ще ти служат цял живот – разбира се с помощта на етеричните масла и продукти dōTERRA и безценния опит на нашите лектори.

Темата е Натурална грижа за кожата с dōTERRA. В това събитие ще разберете:
1. Как да се грижите за кожата си с натуралните продукти dōTERRA
2. Продукти за конкретни състояния и споделяне на личен опит
3. Демонстрация на самите продукти

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА:
Линк за регистрация:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_QakgGeeVT0yC5zCtPiSJmg

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.

Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

ЛЕКТОРИ
ВИКТОРИЯ ВЪРБАНОВА от Willowl
Виктория е пътешественик по душа, сертифициран ароматерапевт и AromaTouch специалист. В търсене на личната си мисия и четейки знаците по пътя, тя създава своя личен бранд Willowl. Концепцията, която стои зад основаването му е да помага да хората да живеят пълноценно чрез групови, индивидуални обучения и ретрийти съчетавайки ароматерапия, хранене, психология и природни методи. Вики е майка на две малки деца и с лекота се справя с много роли едновременно.

ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант. Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс емоционално с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ИВЕЛИНА БОИКЛИЕВА от Givelin
Ивелина се занимава професионално с ароматерапия над 3 години. Основател е на бранда Givelin, wellness within, чиято визия е да предложи на българския пазар достъп до висок клас продукти за ароматерапия – дифузери, консумативи и аксесоари за съхранение на етерични масла.
Мисията на Ивелина е да направи качествената ароматерапия достъпна до всеки дом и всяко семейство.

КОНТАКТИ:
Виктория Върбанова
www.willowl.bg
varbanova_v@yahoo.co.uk
0887262272
FB: Willowl

Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

Ивелина Боиклиева
www.givelin.bg
ivelina@givelin.bg
Телефон, вайбър и Whatsapp: 0886201344
FB: Givelin

Искра Кратункова
iskra.milkova@abv.bg
FB: Предай нататък

Анета Паунова
apaunova.85@gmail.com
FB: Вълшебства с етерични масла

Андромахи Гурджанова
andri_08@yahoo.com
FB: Здравей Здраве

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi?

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

ян. 24 2022

Time

19:30 - 20:30

Цена

Безплатно, но с предварителна регистрация

Локация

Zoom
Онлайн
Категории

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg

Други организатори

Givelin LTD
Willowl LTD
QR Code

0 Коментара