Работилница за майки: етерични масла за деца

Работилница за майки: етерични масла за деца

КАКВО ЩЕ се случи в това събитие?
1. Участниците ще получат основни познания за най-подходящите етерични масла за подкрепа на имунната система на децата през есента, за здраво носле, гърло, бели дробове и коремче, вкл. начини на употреба и правила за безопасност.
2. Рецепти за блендове за подкрепа на имунната система с етерични масла – за синуси, гърло, респираторна система, помощ за домашни, учене и концентрация, и др.
3. Изработване на бленд за имунната система за 1 дете с подходящи за възрастта етерични масла.
4. Споделен опит и препоръки за създаването на домашна ароматна аптечка с етерични масла и продукти dōTERRA.

С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ:
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Diamond уелнес консултант.
Даниела е провела над 1300 консултации на семейства с деца, а нейният личен път в света на ароматерапията започва от проблемите с второто й дете, което тръгва на детска градина преди да навърши 2 г. Нейната лична мисия е да помогне на родителите да разберат, че има натурална алтернатива за много от най-често срещаните проблеми в детска възраст и да помогне на семействата да водят по-здравословен начин на живот.

ВЕЛИСЛАВА КАНАРИЕВА-СПАСОВА от Natural Breath – с дъх на природа
Велислава Канариева – Спасова е икономист, специалист логистика в голяма фирма за храни и напитки. Но винаги се е увличала от кулинария, медицина и здравословен начин на живот. Живее на село, пчелар е и вярва, че природата ни е дала всичко, от което имаме нужда. Има кулинарен блог Шарено и Вкусно.
Преминала е различни курсове и обучения в сферата на ароматерапията, а в момента учи най-големия си урок – да бъде майка. Благодарение на това, че прилага наученото върху себе си и заживява природосъобразно вече има едно прекрасно момиченце.
Нейната мисия е да припомня на хората богатствата на природата, особено що се отнася до тяхното здраве. А удовлетворението да помага на другите да намерят решение за своите казуси е безценно.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
1. Необходимо е да запазите вашето място предварително, защото местата са ограничени.
2. Свържете се с лектора на посочените по-долу контакти, за да запазите своето място.
3. Такса за участие: 25 лв.
Таксата включва всичко необходимо за изработването на 1 бр. детски ролон за подкрепа на имунната система, образователни печатни материали, мостри на етерични масла по избор и лека почерпка.

МЯСТО на провеждане на събитието: София, ул. Ами Буе 68

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

ное. 08 2023

Time

19:00 - 20:15

Цена

25 лв.

Локация

HealthyYou LTD
София 1612, ул. Ами Буе 68

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара