Как да имаш отличен сън с помощта на ароматерапията?

Как да имаш отличен сън с помощта на ароматерапията?

Качественият, дълбок и възстановяващ сън е едни от основните стълбове на човешкото здраве. В същото време факторите, които могат да влошат качеството на съня ни изобилстват в стресовото ни ежедневие. Много хора губят съня си, поради различни причини. Аз самата страдах от проблеми със съня 15 години. Знам колко разрушително може да бъде това, колко трудно се излиза от кръговрата на лошия сън, липсата на енергия през деня, лесната раздразнителност, нервност и лош фокус, особено следобяд, изтощението на края на деня и невъзможността да се отпуснеш и да се заредиш.
В тези 15 години през които имах сериозни проблеми със съня, натрупах много опит, опитах много техники и вече е време да ги споделя с тези от вас, които:
1. Не могат да заспят, въртят се в леглото часове наред и накрая заспиват от изтощение
2. Заспиват лесно, но само след няколко часа се събуждат (обикновено към 1-3 часа след полунощ), стоят будни 1-2 часа и заспиват малко преди да звънне алармата за ставане
3. Имат бебе или малко дете и режимът на сън на родителите е тотално разбит, нивата на енергия са ниски, но раздразнителността и тревожността са на максимум
Минала съм през всички тези фази и разбирам добре болката ви. Първите няколко седмици след като започнах да спя нормално не можех да повярвам какво се случва, буквално летях от щастие, имах толкова енергия и не можех да повярвам, че заспивам като с магическа пръчка – всяка нощ!
И не, не беше лесно, но си заслужаваше всяко усилие! Да си върнеш съня след 15 години напълноценен сън е блаженство и истинско чудо. Ето каква е програмата на събитието, което съм подготвила.
Програма на събитието:
1. Кои са основните причини за проблемите със съня в съвременния свят
2. Как да създадем здравословни навици за сън и да се отървем от старите
3. Как етеричните масла могат да ни помогнат да имаме дълбок, качествен и възстановяващ сън
4. Моята HealthyYou 21-дневна холистична програма за възстановяване на съня с натурални средства
ЛЕКТОР
Водещ на събитието е Даниела Сечкова – NAHA Certified Aromatherapist, AromaTouch сертифициран специалист, член на IAHT – International Alliance of Holistic Therapist, възпитаник на Tisserand Institute, Рейки мастър, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, личен и бизнес треньор, автор на обучения и курсове, практик.
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА
Такса за участие: събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.
Линк за регистрация:
https://zoom.us/webinar/register/WN_YW00jI07SkKx4bDTma8F2w
След регистрацията ще получиш имейл за потвърждение с персонален линк за достъп в онлайн събитието.
Регистрирайте се навреме, регистрации в последния момент може да не бъдат одобрени.
Събитието се провежда в платформата Zoom – необходимо е да я имаш инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.
КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
0888149007
За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg
За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група:

https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

апр. 14 2021

Time

20:30 - 21:30

Цена

Безплатно събитие

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара