30-дневна детокс програма Cleanse & Restore

30-дневна детокс програма Cleanse & Restore

Пролетта е тук, а с нея и желанието ни да влезем във форма, както физически, така и емоционално! Вярвам, че всяка трайна промяна започва първо отвътре и никога не се случва случайно. Моята мисия е да ви помогна да превърнете намерението си за промяна в решение и да ви заредя с необходимата информация и увереност, така че да постигнете желания резултат.

В това събитие ще научите:
1.Какво са токсините, от къде идват и какво причиняват?
2.Какво можем да направим сами, за да намалим токсичния товар на тялото си?
3.Подробна информация за 30 дневната детокс програма на dōTERRA
4. Как да устоим на изкушенията или колко важна е предварителната настройка и емоциите?

ЗА ЛЕКТОРА:
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA) и на Международната мрежа по клинична ароматерапия (ICAN), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute. Даниела е консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA уелнес консултант и Diamond лидер.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс емоционално с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ЛИНК за регистрация в събитието: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_5_7wmYBLRZ-FDF3nllviIQ

ТАКСА за участие: 5 евро
Заплаща се чрез PayPal автоматично от линка за регистрация или по сметка – свържете се нас, за да ви изпратим информация.

За членове на HealthyYou общността – достъпът е безплатен. Събитието ще се излъчва на живо в групата на общността.

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.

Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

За да научите повече за етеричните масла и да закупите етерични масла dōTERRA: https://www.healthyyou.bg/етерични-масла/

За да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: https://www.healthyyou.bg/produkt-kategoriya/арома-дифузери/

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

апр. 19 2023

Time

19:30 - 20:45

Цена

5 евро

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара