dōTERRA Есенно събитие – София

dōTERRA Есенно събитие – София

Образовай! Мотивирай! Вдъхнови!
Това е мотото, под което ще премине есенният тур на dōTERRA. По време на това събитие ще се научите как да използвате етерични масла и как да включите тези прекрасни и ароматни дарове на природата в ежедневието си.Ще се запознаете с невероятни хора, ще чуете техните вдъхновяващи истории и ще станете част от семейството на doTERRA в България.

Искате ли да разберете как може да се погрижите да своето здраве с продуктите на dōTERRA? Присъединете се към мен – Даниела Сечкова, за да ви разкрия повече за ежедневните навици, които ще ви помогнат по пътя към здравето.

По време на събитието ще бъдат обособени маси по различни теми. На моята маса основната тема ще бъде Управление на стреса и мениджмънт на почивката или с други думи:
1. Как да поставим правилно основите на здравословни навици за цял живот?
2. Как да неутрализираме стреса и да намалим вредното му влияние върху физическото и умственото ни здравето?
3. Как да почиваме качествено и ефективно – основни техники и споделен личен опит?
4. Кои са най-подходящите етерични масла за намаляване на стреса и тревожността, за качествен сън и почивка, релакс и настроение – за да започвате всеки ден с усмивка?
5. Как да включите етеричните масла Дотера в своя начин на живот и да формирате нови здравословни навици, които да ви донесат дългосрочен комфорт и баланс?

Очаквам ви с нетърпение на моята маса, където ще можете да се докоснете до етеричните масла и да получите компетентен и професионален съвет от квалифициран специалист с опит.

ВХОД
За НЕРЕГИСТРИРАНИ: входът е свободен!
Моля, запомнете моето име – Даниела Сечкова или моят номер 5130969, за да съобщите кой ви е поканил на това събитие, когато се чекирате на входа.
Намерете ме в залата, елате да се запознаем и да ви помогна да се възползвате от всички промоции! О, да, ще има много такива.

Искате да разберете повече за промоциите? Пишете ми на ЛС или на имейл: info@healthyyou.bg

За РЕГИСТРИРАНИ: входът е с билети, цена: 3 евро
Линк за закупуване на билет: https://nvite.com/doterra/c5e55

Дотера никога не е била по-щедра! Тази есен ще бъде богата на аромати, цветове и здравословни навици!

Очаквам ви с нетърпение!

Даниела и HealthyYou

Tags:

Date

ное. 11 2019

Time

18:00 - 21:00

Локация

Sofia Hotel Balkan
5 Sveta Nedelya Square
QR Code

0 Коментара