Кажи ДА на красивата кожа

Кажи ДА на красивата кожа

По време на събитието ще разгледаме защо е важно да използваме натурална козметика, какви възможности за грижа за натурална грижа за кожата предлага dōTERRA, презентация на продуктите от сериите – Essential Skin Care, Verage, HD Clear и Reveal System.

Кожата на жените се променя през различните периоди от живота на една жена, особено след 40-те и изисква по-специална грижа. В това събитие ще получите знания и съвети как може да я запазите млада с натурални средства в синхрон с промените в тялото и предизвикателствата на външните фактори.

ВАШИЯТ ЛЕКТОР
Даниела Сечкова
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Diamond уелнес консултант.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?

Линк за участие: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_5GXWceqjTyaY7m4Y69vHww

ТАКСА за участие: Вход свободен, но е необходима предварителна регистрация

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.
Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

ян. 28 2024

Time

20:00 - 21:15

Цена

Вход свободен с предварителна регистрация

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg

Други организатори

Daniela Setchkova
Daniela Setchkova
Phone
+359888149007
Email
info@healthyyou.bg
Website
http://www.healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара