dōTERRA Diamond Club c HealthyYou

dōTERRA Diamond Club c HealthyYou
04.02.2020 Healthy You Blog

Много съм щастлива да споделя с вас, че с HealthyYou успяхме да се квалифицираме за участие в програмата на dōTERRA Diamond Club!

КАКВО означава това за нас и за вас?

1. Бонус масла и точки за безплатни продукти

Означава, че ще можем да предоставим повече стойност (бонуси и масла) на всеки, който реши да се присъедини към dōTERRA. И това се изразява във възможността всеки новорегистриран да получи бонус масла в допълнение към месечните промоции на dōTERRA и бонус 25 точки за безплатни продукти по избор, в два поредни месеца след регистрацията си. Виж условията за получаване на подаръчните масла през Февруари, Март, Април и Май.

За да получите БОНУС маслата ви е нужен КОД, както и да сте присъствали на някое от обявените ни събития за съответния месец.
Поръчката ви следва да е направена до 3 дни след участието ви в събитие от клуба!

2. Много ароматни събития в цялата страна

Означава, че ще посетя много градове в страната от Февруари до Май, за да ви разкажа заедно с моя екип, за силата на етеричните масла, как те могат да допълнят грижата за здравето и да ви помогнат да водите здравословен и пълноценен живот. Като например да подпомогнат имунната ви система през зимата, да облекчат болката в стави и мускули, да подобрят съня и намалят стреса по изцяло натурален начин и още, и още…

3. Много споделен опит и лична среща с маслата dōTERRA

Означава, че ще имате възможността да тествате маслата на dōTERRA лично, да получите персонална консултация от специалист и разбира се, приготвили сме изненади, които засега запазвам в тайна 🙂

Вижте ТУК всички събития по градове, които ще посетим. Възможни са и персонални събития в офиса ни в София, ул. Ами Буе 68 по заявка.

👉Ако искате БОНУС маслата
👉Ако искате да дойдем във вашия град
👉Ако искате да организираме събитие за вас
👉Ако искате да посетите наше събитие

Пишете на имейл: info@healthyyou.bg или се обадете на тел: 0888149007