30-дневно предизвикателство Щастие и аромати

30-дневно предизвикателство Щастие и аромати

ЗАЩО ПРАВЯ това предивикателство?
В забързаното ни ежедневие често забравяме най-важния човек на света – да, имам предвид точно теб, ти, който четеш това. Ти си най-важният човек в твоя живот. Но реалността е такава, че най-вероятно правиш всичко за семейството си, партньора си, децата или работата. А вечер, когато останеш насаме със себе си, въпреки умората, в ума си редиш задачите за следващия ден. Това всъщност е най-прекият път към прегарянето и бърнаута и много жени несъзнателно вървят по този път.
Ето защо целта на това предизвикателство е да върнем фокуса ни в центъра, на мястото му – върху най-важният човек в живота ни – ние самите. Защото ако ние не се погрижим за себе си, няма кой друг да го направи, нали?
Но също така знам, че не винаги е лесно да излезеш от рутината си и да установиш нов навик. И понякога имаме нужда от малко мотивация под формата на предизвикателство като това. А каква по-добра мотивация от това да се съберем заедно и да споделим тези 30 дни в грижа за себе си с още прекрасни жени?!

КАК ЩЕ ВИ ПОМОГНА?
В това предизвикателство ще ви помогна:
1. Да изградите здравословни навици, които ще ви служат за цял живот
2. Да организирате по-добре ежедневието си, така че да ви остава време за грижа за вас самите
3. Да вземате решения за физическото и емоционалното си здраве осъзнато, уверено и с лекота
4. Да се влюбите в ежедневните ароматни ритуали, които ще ви зареждат с женска енергия и ще ви носят баланс и хармония в ежедневието

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
За да се включите в това 30-дневно предизвикателство, наречено Щастие и аромати, влезте в нашата група, където всеки ден ще получавате полезна информация, интересни съвети и разбира се изобилие от рецепти, които да направите в удобството на своя дом и да възнаградите себе си.
Защото грижата за себе си не е егоизъм, а уважение към себе си. Нашето тяло е храм и временно обиталище за нашата душа – нека му отдадем почит и нужната грижа. И да се влюбим отново в нашите ежедневни ритуали!

Линк за вход в групата: https://www.facebook.com/groups/aroma.rituals30

Date

ное. 01 2022 - ное. 30 2022

Time

10:00 - 18:00

Цена

Вход свободен

Локация

HealthyYou LTD
София 1612, ул. Ами Буе 68

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара