Магията на Синия лотос – от древността до днес

Магията на Синия лотос – от древността до днес

Това събитие е посветено на Магията на Синия лотос – от древността до днес. Появяването му като чисто етерично масло за лимитиран период само през Февруари, ме накара да направя това събитие и да открехна вратата към неговите изключителни свойства и древна история.
История, която е толкова древна, че се свързва със сътворението на света според древните Египтяни, за които лотосът е бил свещено растение. Изобразяван и в храмове, като дар за боговете и в ритуали за връзка с божественото.

Историята на това уникално, рядко и толкова интересно растение ще ви разкрия на един от най-хубавите празници – 14 февруари – денят на любовта и виното. А те, както ще разберете, са изключително свързани със Синия лотос.

ЛЕКТОР:
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант.

Даниела е възпитаник на Националната гимназия за древни езици и култури и страстен любител на античната история. Насроко тя посети лично Египет и се запозна отблизо с неговата хилядолетна история. Тя обича да споделя и ще ви поведе на едно приключение назад в историята, което дълго ще помните.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
Линк за регистрация 

Необходима е предварителна регистрация. Линк за вход ще получите на имейла от регистрацията.
Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

Date

февр. 14 2023

Time

19:30 - 20:30

Цена

Вход свободен с предварителна регистрация

Повече информация

Read More

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара