dōTERRA Beyond Summer 2022 – Бургас бизнес събитие

dōTERRA Beyond Summer 2022 – Бургас бизнес събитие

Изпълнените със слънце дни и по-топлите нощи могат да означават само едно – лятото е навсякъде около нас!
Какъв по-добър начин да споделим радостта от този сезон от това да се срещнем отново на живо на събитие от турнето ни Beyōnd Summer 2022 и да ви поведем на ароматно пътешествие с природата като наш водач.
Най-после ще се видим на живо, ще говорим за ползите на етеричните масла и продуктите, които ги съдържат. Ще научите как и за какво можете да ги ползвате. Ще можете да ги тествате на място и да почувствате силата им. Нашите лидери и експерти ще отговорят на въпросите Ви. Ще научите и как можете да превърнете любовта си към етеричните масла в успешен бизнес.

Част от темите за събитията ни на тема „Бизнес възможности и развитие с dōTERRA“ :
1. Какво се случи за последната година – dōTERRA в цифри
2. Техниката „AromaTouch“ като бизнес възможност
3. “Споделянето е лесно” – специален гост Ерик Ларсен
4. Как да бъдете успешен консултант

Вземи БИЛЕТ* за това събитие тук:
https://www.eventbrite.co.uk/e/beyond-summer-2022-bulgaria-burgas-business-july-10-15-18-tickets-344715632737

Цена до 12 Юни: 5 евро
Цена след 12 Юни: 10 евро
*Билетът включва участието ви на живо в събитието и етерично масло-подарък изненада (лимитирана серия), което ще получите на място.

Наш специален гост и основен лектор в бизнес събитието е Ерик Ларсен, един от първите членове в Клуба на Основателите (САЩ) и главен дистрибутор на dōTERRA. Ерик е бивш главен изпълнителен директор на компания за директни продажби с обем от 750 млн. долара и е развивал бизнес в над 50 страни по света. Запален е по поставянето на цели и разработването на стратегии за постигането им. Ще ни разкаже за страстта си към doTERRA, за любимите си продукти, за историите на успеха, за изготвянето на печеливши стратегии, и за това как можете да ускорите личностното си развитие

Теглене на награди*
Всеки закупил билет за събитието, ще участва в томбола за награди- продукти на doTERRA!
Тегленето на награди е само за тези, които присъстват на събитието, а печелившите ще бъдат обявени на живо. Може да участвате само един път, това участие не може да се прехвърля или разменя и не се заменя за парична стойност.
* За да получите маслото-подарък и да участвате в тегленето на награди е необходимо да сте закупили билет и да присъствате на събитието.

1. Носете със себе си потвърждението за регистрация (то може да е на телефона ви).
2. Пристигнете 30-40 минути преди началото на събитието, за да можете да се регистрирате.
3. Насоки за COVID-19: Моля, имайте предвид, че когато посещавате събитията лично, трябва да спазвате указанията на местните власти, които са в сила в региона, където се провежда събитието. Залата, в която ще се проведе събитието отговаря напълно на всички предписания и изисквания свързани с COVID-19.
4. Съветваме желаещите да присъстват да закупят билети възможно най-скоро. Местата са ограничени!
5. Присъствието на събитието, за което сте се регистрирали, е задължително, за да имате право да получите маслото-подарък и участвате в тегленето на награди. При неявяване на събитието, независимо по каква причина, губите правото си да получите масло-подарък, както и участието в томболата.

Това събитие ще се проведе на български език.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла
Instagram: HealthyYouBG

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

юли 10 2022

Time

15:00 - 18:00

Цена

5 евро

Локация

International Congress Center Burgas
Бургас
Категории

Организатор

dōTERRA Europe
Website
http://www.doterra.com

Други организатори

dōTERRA Bulgaria
Website
http://www.doterra.com
Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара