Събуди метаболизма си с MetaPWR в Пловдив

Събуди метаболизма си с MetaPWR в Пловдив

Знаеш ли разликите между биологична възраст и метаболитната възраст?
Накратно биологичната възраст се измерва в календарни години, докато метаболитната възраст е начинът, по който работи твоят организъм – изчислява се като се вземат основни параметри като индекса на телесната маса, скорост на метаболизма, съотношения между мускулна маса, кости и мазнини, нива на кръвната захар и др.
Ако твоята метаболитна възраст е по-малка от годините ти, това е отлично! Твоят метаболизъм работи добре. Ако обаче си на 40 г., а метаболитната ти възраст е 55 г., то ти си на 40 г., но тялото ти и метаболизма ти работят като на 55 годишен човек. Не звучи никак добре, нали?
В това събитие съм поканила специален гост-лектор – Даниела Сечкова, която ще ти разкаже за метаболитната система, която й помогна да промени начина си на хранене и с лекота да се раздели със 17 кг. без да има каквито и да е поражения върху кожата си – тя остава стегната, без отпускане и загуба на плътност.
В това събитие тя ще ти представи Метаболитната програма и трите основни стъпки в нея, както и нейните лични резултати, преди и сега.
ДОМАКИН НА СЪБИТИЕТО:
Анета Паунова – сертифициран ароматерапевт и щастлив ползвател на етеричните масла над 5 години.
СПЕЦИАЛЕН ГОСТ-ЛЕКТОР:
Даниела Сечкова е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.
ЗА КОГО е подходящо това събитие?
1. За начинаещите в света на ароматерапията, които все още не са опитвали етеричните масла dōTERRA.
2. За семействата, които се стремят към по-здравословен начин на живот в хармония с природата.
3. За хората, които прилагат холистичния подход към здравето и оценяват ролята на храната, движението, емоциите и общуването за своето развитие.
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
1. Необходимо е да запазите вашето място предварително, защото местата са ограничени.
2. Свържете се с организатора на посочените по-долу контакти, за да запазите своето място.
3. Такса за участие: 20 лв. Таксата включва дегустация на продуктите от системата за метаболитно здраве, образователни печатни материали и освежаващи напитки.
СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ:
1. Таксата за участие на хора от нашият екип е 15 лв.
2. Оферта – доведи приятел и получавате 50% отстъпка!
ЗА КОНТАКТИ И ЗАПАЗВАНЕ НА МЯСТО:
Анета Паунова
0898552398

Date

ное. 11 2023

Time

15:00 - 16:30

Цена

20 лв.

Локация

Пловдив
Хотел Кендрос, бул. 6-ти Септември 268

Организатор

Анета Паунова
Phone
0898552398

Други организатори

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара