Протеинът – ключ към здравето + дегустация

Протеинът – ключ към здравето + дегустация

Подари си вечер, в която ще се погрижиш за здравето си, ще научиш повече за етеричните масла и ще дегустираш най-новите продукти – растителен веган протеин в приятна женска компания.
Какво сме предвидили? Кратка лекционна част защо протеините са изключително важни за жените, за женско здраве и хормонален баланс, за фертилност, за красива кожа, коса, нокти, за подмладяване и цялостно благосъстояние, дегустация на протеините и лека почерпка.

С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ:
Даниела Сечкова – тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Diamond уелнес консултант.

Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

МЯСТО на провеждане на събитието: гр. София

КАК да се включа?
Местата за това събитие са само 8, запазете своето място като изпратите имейл на посочените по-долу контакти. Поканете приятелка, колежка или любима за вас жена и си подарете приятно, зареждащо и смислено преживяване.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
www.healthyyou.bg
info@healthyyou.bg
0888149007

За да научите повече за етеричните масла, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Date

ян. 17 2024

Time

19:00 - 20:30

Цена

Цена за участие: 25 лв.

Локация

HealthyYou LTD
София 1612, ул. Ами Буе 68

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg

Други организатори

Daniela Setchkova
Daniela Setchkova
Phone
+359888149007
Email
info@healthyyou.bg
Website
http://www.healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара