Що е то dōTERRA уелнес консултант?

Що е то dōTERRA уелнес консултант?

Даниела Сечкова е dōTERRA Diamond уелнес консултант – един от трите такива в България. Тя започна своя път от обикновен потребител на етеричните масла и достига един от най-високите рангове в dōTERRA за около 4 години.

Тя напуска своята основна и дългогодишна работа като държавен служител в администрацията на Министерския съвет, за да продължи като уелнес консултант през 2018 г. Ето както споделя тя за тази трансформация:

„Бях много щастлива с работата си на държавен служител, защото просто я обожах. Още не знаех какво ми предстои да преживея с малкото ми дете, след като го пуснах на детска градина. Той е причината да открия и да повярвам в dōTERRA, защото етеричните масла ми помогнаха да разрешим драматични здравословни проблеми с него, в крайна сметка се роди нещо хубаво и това е третото ми дете – моят личен бранд HealthyYou.
Обичах много работата си със стажантите и ако нещо ми липсва от предходната ми работата сега, то е точно това – да бъда ментор на младежите, които сега избират своя кариерен път. Но пък правя нещо доста сходно сега, моята мисия е да помагам на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

И днес, връщайки се назад, мога да кажа няколко неща:
1. Лягам си и ставам щастлив човек, защото няма ден, в който да не получа съобщение с благодарност за помощта от хора, с които никога дори не сме се виждали. Това ми дава смисъл да продължавам!
2. Горя в това, което правя! Обожавам работата си като dōTERRA уелнес консултант и след толкова години знам, че всяка трудност пред мен е стъпало, а не пречка!
3. Да, не е като работа от 9 до 18! Но е много по-удовлетворяващо и смислено!
4. За тези почти 6 години като консултант успях да предам нататък и да “заразя” с енергията си още много жени, повечето съвсем непознати за мен, които също стартираха свой собствен бизнес и поеха по нов път. И сега сме заедно – тези жени, тези прекрасни мои приятели, днес мога да нарека моят екип!
5. Тази работа ми помогна да осъзная много неща за себе си, които дори не подозирах. Никога не съм си мислила, че на 35 г. ще напусна любимата си работа, никога не съм предполагала, че ще имам собствен бизнес, собствен бранд и ще се занимавам с етерични масла.

Затова искам да ви кажа да вярвате в себе си! Да вярвате в собствените си сили! Да имате мечти! Големи мечти – по-големи от вас самите и от всичко, което си представяте! Да сте постоянни и да не пестите усилията си! Да учите – да продължавате да учите всеки ден!
Да не се страхувате, защото няма по-голяма спирачка пред успеха от страха и липсата на вяра в себе си!“

В рамките на няколко години Даниела се сертифицира като ароматерапевт и става член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създава българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове.

Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да постигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ЗА КОГО е подходящо това събитие?
1. За начинаещите в света на ароматерапията, които се интересуват от възможностите за работа, кариерно развитие и доходи в партньорство с dōTERRA.
2. За семействата, които се стремят към по-здравословен начин на живот в хармония с природата и биха искали да споделят за това с другите.
3. За хората, които прилагат холистичния подход към здравето и оценяват ролята на храната, движението, емоциите и общуването за своето развитие и искат да се развиват в сферата на ароматерапията.
4. За хората, които имат нужда да разполагат с времето си, не желаят да работят на бюро от 9 до 18 г., или са по майчинство и искат да имат гъвкавост по отношение на работното си време и съвместяването на кариера и семейство.
5. За холистични и здравни специалисти, които искат да включат ароматерапията като част от услугите, които предлагат в своята практика.

ЛИНК за регистрация в събитието:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_y_Lszgl-RHuOCRlPWCbYsw

ТАКСА за участие: Вход свободен

Събитието ще се излъчва на живо в групата на HealthyYou общността.

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.
Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
www.healthyyou.bg
info@healthyyou.bg
0888149007

За да научите повече за етеричните масла, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ми: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Date

апр. 30 2023

Time

16:30 - 17:30

Цена

Вход свободенход свободен с предварителна регистрация

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара