Солени ястия и кулинария с етерични масла

Солени ястия и кулинария с етерични масла

Събитието Кулинария – ястия с етеричните масла dōTERRA е част от 21-дневното предизвикателство на dōTERRA Europe, в което участва нашия екип.
Запознай се лекторите тук: https://youtu.be/ImQr2URBk_k

Целта на това предизвикателство е да ти помогне да създадеш добри здравословни навици, които ще ти служат цял живот – разбира се с помощта на етеричните масла и продукти dōTERRA и безценния опит на нашите лектори.

Темата е кулинарна с фокус върху солените ястия, овкусени с етерични масла.
Готови сме да споделим с теб как може да включиш етеричните масла dōTERRA в ароматно ястие, супа или предястие, като сме предвидили неговите съставки също да са максимално здравословни.
Повечето храни съдържат различни аромати, които са изкуствени и синтетични. В това събитие ще ти покажем как можеш да ги замениш с натуралните аромати на етеричните масла.

ЛЕКТОРИ
ВИКТОРИЯ ВЪРБАНОВА от Willowl
Виктория е пътешественик по душа, сертифициран ароматерапевт и AromaTouch специалист. В търсене на личната си мисия и четейки знаците по пътя, тя създава своя личен бранд Willowl. Концепцията, която стои зад основаването му е да помага да хората да живеят пълноценно чрез групови, индивидуални обучения и ретрийти съчетавайки ароматерапия, хранене, психология и природни методи. Вики е майка на две малки деца и с лекота се справя с много роли едновременно.

ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант. Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да постигат хармония и баланс емоционално с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ВЕЛИСЛАВА КАНАРИЕВА-СПАСОВА
Нейната страст е кулинарията и етеричните масла, които съчетава чудесно! Тя е консултант на dōTERRA, изключително позитивен човек, който обича природата и води здравословен начин на живот.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА:
Линк за регистрация:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_gKbXDcxoRoagUvBKsr-gFA

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.

Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

Виктория Върбанова
www.willowl.bg
varbanova_v@yahoo.co.uk
0887262272
FB: Willowl

Велислава Канариева-Спасова
natural.breath@mail.bg
FB: Natural Breath – с дъх на Природа

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

ян. 21 2022

Time

20:00 - 21:00

Цена

Безплатно, но с предварителна регистрация

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Виктория Върбанова

Други организатори

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара