Доброто храносмилане – най-краткият път към здравето

Доброто храносмилане – най-краткият път към здравето

Доброто храносмилане е най-краткият път към здравето!
Над 75% от проблемите ни със здравето се коренят в храносмилателната система. Тя е нашия двигател с вътрешно горене, но също така и най-силната ни защита срещу неприятелите, защото 2/3 от имунната ни система се намира в червата.

В това събитие ще разбереш основните функции на храносмилателната система, какво се случва, когато я подлагаме на изпитания като некачествена храна, алкохол, вредни напитки, медикаменти, прекомерен стрес и др.

И разбира се, как да поемеш контрола в свои ръце и да си помогнеш с натурална алтернатива като етеричните масла и продукти dōTERRA.

Целта на това събитие е да ти помогне да създадеш добри здравословни навици, които ще ти служат цял живот. И тъй като много често навиците ни по отношение на храненето са отдавна утвърдени – още в детските ни години, разбирам колко ти е трудно сега, когато осъзнато искаш да ги промениш. На твоя страна съм! Подготвила съм цял списък с трикове и похвати, които работят и изискват от теб просто да им дадеш време, за да започнат да работят за теб. Подсказка – супер лесни са!

ЛЕКТОР
ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант. Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да постигат хармония и баланс емоционално с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА:
Линк за регистрация:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_yaHLBgusRuqgmXy5ybf7Tg

ТАКСА за участие: 5 евро
Заплаща се чрез PayPal автоматично от линка за регистрация или по сметка – свържете се нас, за да ви изпратим информация.

За членове на HealthyYou общността – достъпът е безплатен. Събитието ще се излъчва на живо в групата на общността.

След регистрация или получено плащане, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.

Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007
FB: Healthy You – здрави с етерични масла

За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi?

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Date

апр. 09 2023

Time

20:00 - 21:15

Цена

5 евро

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара