Събуди метаболизма си

Събуди метаболизма си

Знаеш ли разликите между биологична възраст и метаболитната възраст?
Накратно биологичната възраст се измерва в календарни години, докато метаболитната възраст е начинът, по който работи твоят организъм – изчислява се като се вземат основни параметри като индекса на телесната маса, скорост на метаболизма, съотношения между мускулна маса, кости и мазнини, нива на кръвната захар и др.

Ако твоята метаболитна възраст е по-малка от годините ти, това е отлично! Твоят метаболизъм работи добре. Ако обаче си на 40 г., а метаболитната ти възраст е 55 г., то ти си на 40 г., но тялото ти и метаболизма ти работят като на 55 годишен човек. Не звучи никак добре, нали?

В това събитие ще ти разкажа за метаболитната система, която ми помогна да променя начина си на хранене и с лекота да се разделя със 17 кг. без да има каквито и да е поражения върху кожата ми – тя остана стегната, без отпускане и загуба на плътност.

В това събитие ще ти представя Метаболитната програма и трите основни стъпки в нея, както и моите лични резултати, преди и сега.

С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ:
Даниела Сечкова е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Diamond уелнес консултант.

Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ЗА КОГО е подходящо това събитие?
1. За начинаещите в света на ароматерапията, които все още не са опитвали етеричните масла dōTERRA.
2. За семействата, които се стремят към по-здравословен начин на живот в хармония с природата.
3. За хората, които прилагат холистичния подход към здравето и оценяват ролята на храната, движението, емоциите и общуването за своето развитие.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
Линк за регистрация: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_Nyrw40bnQ82r1SIbwg77KQ
След регистрация ще получите имейл с персонален линк за достъп до срещата.

Date

ян. 21 2024

Time

20:00 - 21:30

Цена

Вход свободен с предварителна регистрация

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg

Други организатори

Daniela Setchkova
Daniela Setchkova
Phone
+359888149007
Email
info@healthyyou.bg
Website
http://www.healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара