В топ форма за лятото – започни сега

В топ форма за лятото – започни сега

Подари си вечер, в която ще се погрижиш за здравето си, ще научиш повече за етеричните масла и продукти и как те могат да ти помогнат да постигнеш твоето мечтано тяло. Без глад, без изтощителни диети, с натурални средства, природни практики и биохакове, с които да поемеш контрола върху ситуацията.

Какво сме предвидили?
Кратка лекционна част за основите на женското здраве и метаболизъм, кои са основните фактори, които влияят на женското здраве и хормонален баланс, начини да се справим с тях и да си върнем добрата форма физически, но и емоционално, дегустация на избрани продукти от метаболитната програма, вкл. най-новите протеини и лека почерпка.

С ТЕБ ЩЕ БЪДЕ:
Даниела Сечкова – тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Diamond уелнес консултант.

Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

МЯСТО на провеждане на събитието: гр. София

КАК да се включа?
Местата за това събитие са само 8, запазете своето място като изпратите имейл на посочените по-долу контакти. Поканете приятелка, колежка или любима за вас жена и си подарете приятно, зареждащо и смислено преживяване.

КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
www.healthyyou.bg
info@healthyyou.bg
0888149007

За да научите повече за етеричните масла, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група: https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/

Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw

Слушайте интервю с мен, Дани Сечкова в Мама говори с Маги Пашова и Ваня Висарионова: https://soundcloud.com/mamgovori/eterichni-masla-upotreba-i-polzi

Date

ян. 18 2024

Time

19:00 - 20:30

Локация

HealthyYou LTD
София 1612, ул. Ами Буе 68

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg

Други организатори

Daniela Setchkova
Daniela Setchkova
Phone
+359888149007
Email
info@healthyyou.bg
Website
http://www.healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара