Красота и вино – здрави отвътре, красиви отвън с dōTERRA

Красота и вино – здрави отвътре, красиви отвън с dōTERRA

Красота и вино е поредица от 3 ароматни събития.
В първото събитие на 26 април, на чаша вино ще имате възможност да научите повече за натуралните продукти за грижа за кожата на лицето на dōTERRA, както и да ги тествате на място. На 9 Май ще създадем заедно различни продукти за грижа за кожата с етерични масла, а на 31 май ще говорим за метаболитното здраве и за красотата отвътре като ви представим най-новата метаболитна програма на dōTERRA с дегустация на продуктите. Изберете едно или защо не всички събития! Нашите лектори ви очакват с нетърпение!
Програма на събитието на 31 Май:
1. Кратка презентация на най-новата метаболитна програма на dōTERRA MetaPWR
2. Дегустация на продуктите на място и споделяне на личен опит
3. Консултация и възможност за задаване на въпроси на лекторите
ВАШИТЕ ЛЕКТОРИ
Даниела Сечкова
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.
Тялото на жените след 40-те се променя и изисква по-специална грижа. След сериозна травма на крака и дълго обедвижване тя натрупва много излишни килограми. С помощта на тази програма и други здравословни мерки, Даниела вече се раздели с над 17 кг. без поражения върху кожата.
Каля Иванова
Тя е вдъхновяваща, креативна и млада! Въпреки крехката си възраст впечатлява със своята осъзнатост по отношение на храненето, здравословния стил на живот, грижата за природата и личностното развитие, както и желанието да споделя, вдъхновява и помага със знанията си.
Каля вярва и живее следвайки твърдението, че превенцията е много по-важна от лечението и има за цел да покаже, че това е мисия възможна за всеки, който желае да направи промяна в своя живот с правилния уелнес консултант.
Да си млад, не означава автоматично, че си здрав. Здравето изисква лична отговорност и постоянство, а когато имаш нужната подкрепа и точните продукти, всичко се случва с лекота.
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
Събитието се провежда на живо. С оглед комфорта на всички участници, местата са ограничени. Запазете мястото си веднага, ако желате да се включите.
ТАКСА за участие в събитието: 20 лв.
Таксата се превежда по банков път. Мястото ви се запазва след заплащане на таксата. Изпратете имейл с вашата заявка за участие на посочените по-долу контакти, за да запазите мястото си и да получите данни за плащане.
КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007

Date

май 31 2023

Time

19:00 - 20:00

Цена

20 лв.

Локация

София
ул. 21-век 56А

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара