Здрави отвътре, красиви отвън в Стара Загора

Здрави отвътре, красиви отвън в Стара Загора

Какво означава MetaPWR? Meta – съкратено от метаболитно здраве и PWR – Personal. Wellness. Realised или Осъзнато лично здраве!
Системата dōTERRA MetaPWR може да ви помогне да оптимизирате метаболизма си и да имате повече сила през целия ден. Освен това подпомага забавянето на биологичното стареене и удължаването продължителността на здравето.
dōTERRA MetaPWRTM не е единичен продукт. Това е цяла СИСТЕМА, предназначена да ви помогне да оптимизирате метаболитното си здраве. Тези продукти, в комбинация със здравословен начин на живот, са мощен ключ за вашето лично здраве.
В семинара ще научите всичко за продуктите MetaPWR и как да ги използвате.

ОРГАНИЗАТОРИ
Ралица Вълчева от NRG Health и Наталия Алексиева от Beauty Academy Perfect look.
Ралица е сертифициран ароматерапевт, Aromatouch сертифициран специалист, масажист и се занимава с Биорезонансна диагностика.
Наталия Алексиева е собственик на Академията Beauty Academy perfect look и преподавател на различни курсове за красота.

СПЕЦИАЛЕН ГОСТ
Специалният ни гост ще бъде ДАНИЕЛА СЕЧКОВА от HealthyYou.
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, Консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, dōTERRA Diamond уелнес консултант.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА:
Заповядайте да се докоснете до продуктите и да научите за ползите на Системата за метаболитно здраве MetaPWR и етеричните масла. Подготвили сме ви изненади, подаръци и много приятни емоции.

За да запазите място се обадете на 0889940544.
Местата са ограничени!

Вход: 10лв.
Място: Стара Загора, ул. Подполковник Калитин 26
Час: 11.00ч.

Date

окт. 22 2023

Time

11:00 - 12:30

Цена

10 лв.

Локация

Beauty Academy perfect look
Stara Zagora

Организатор

Ралица Вълчева
QR Code

0 Коментара