Лесни техники за трансформиране на вредни навици

Лесни техники за трансформиране на вредни навици

Целта на това събитие е да ти помогне да създадеш добри здравословни навици, които ще ти служат цял живот – разбира се с помощта на етеричните масла и продукти dōTERRA и безценния опит на нашите лектори.
Ще поговорим за това какво всъщност са навиците, как работят за нас или срещу нас, как може да ги променяш, надграждаш и да се отърваваш от тях по-лесно с помощта на етеричните масла и супер лесни техники, за които ще ти помогнем ние.

ЛЕКТОРИ
АНЕТА ПАУНОВА
Анета вярва, че човешкото тяло е съвършена машина, а с начина си на живот и навиците си ние сами предопределяме съдбата си. Етеричните масла са част от живота й вече над 3 години и не си представя живота си без тях. За нея всеки един човек, който се връща за още едно вълшебство в бутилка, с всяко едно благодаря, носи чувство на удовлетвореност и щастие, което я зарежда с нови сили да върви напред и да учи още, и още.

ДАНИЕЛА СЕЧКОВА
Даниела Сечкова е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.

ЛИНК за регистрация в събитието:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_b4dWKEYVSjmqehwAAA0jsg

ТАКСА за участие: Вход свободен

След регистрация, ще получите специален персонален линк за достъп до уебинара на посочения от вас имейл. Проверете папки Спам, Промо, Junk и подобни, ако се включвате за пръв път.
Събитието се провежда ОНЛАЙН в платформата Zoom – необходимо е да я имате инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.

📱Контакти:
Даниела Сечкова
www.healthyyou.bg
info@healthyyou.bg
0888149007

📱Контакти:
Анета Паунова
apaunova.85@gmail.com
FB: Вълшебства с етерични масла

Date

апр. 30 2023

Time

20:00 - 21:00

Цена

Вход свободен с предварителна регистрация

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара