Женското здраве и тазовото дъно – ядрото на женствеността

Женското здраве и тазовото дъно – ядрото на женствеността

В нас жените има вродено желание да полагаме всекидневна грижа за себе си. От древността до днес жената винаги се е вълнувала от това как да се поддържа млада и красива. Ние жените следим с интерес всяка новост в грима, модата и естетичните процедури…
…Но сякаш винаги усещаме, че има нещо, което ни липсва за сглобим пълната „карта на красотата и женствеността“. И това е съвсем вярно! Съвременната жена често пренебрегва една част от своето тяло, която е „ядрото на женствеността“ или казано по друг начин – областта на тазовото ни дъно. Това е комплексът от мускули, съединителна тъкан и нервни влака, които формират сърцевината на женската интимност. За много дами звучи невероятно, но точно тази област е съществена за здравето, красотата, психиката и нормалния начин на живот на всяка жена. Тазовото дъно се грижи за удоволствието с партньора, зачеването, раждането и контрола върху отделителните ни функции. Затова нека и ние се научим как правилно и осъзнато да се грижим за него!
Всяка дама разбира за важността на тази област, когато настъпи отпускане именно „там долу“ в тялото ѝ. Отслабването на мускулите на тазовото дъно води до много неприятности, като изпускания, смъкване и разместване на органи, незадоволителни усещания, за които повечето от нас не говорят дори с приятелка. Има много причини за отслабването на интимните мускули и напредването на възрастта не е единствената.
Повече за това как да разберете дали всичко „там долу“ е наред, за справянето с неприятните състояния и колко е важна превенцията ще разберете на лекцията „Женско здраве. Тазовото дъно – ядрото на женствеността“ с гост лектор Галина Начкова на 12.02.21 от 19:30 часа.
ЗА ЛЕКТОРА
Галина Начкова е сертифициран консултант по wellness на тазово дъно и личностно развитие с над 8 г. опит.
Представител е на световни брандове тазови тренажори за България.
Галина Начкова е автор и водещ на обучения, свързани със здравето на тазовото дъно, женствеността и сексуалността.
ДОМАКИН на събитието
Даниела Сечкова – NAHA Certified Aromatherapist, AromaTouch сертифициран специалист, член на IAHT – International Alliance of Holistic Therapist, възпитаник на Tisserand Institute, Рейки мастър, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, личен и бизнес треньор, автор на обучения и курсове, уелнес консултант и практик.
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА
Такса за участие: събитието е безплатно, но изисква предварителна регистрация.
След регистрацията ще получиш имейл за потвърждение с персонален линк за достъп в онлайн събитието.
Събитието се провежда в платформата Zoom – необходимо е да я имаш инсталирана на телефона, компютъра или друго мобилно устройство.
КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
0888149007
За да научите повече за етеричните масла и да си закупите качествен арома дифузер, посетете нашия сайт: www.healthyyou.bg

За да научите повече от опита на другите, елате в нашата FB група:

https://www.facebook.com/groups/healthyyouBG/
Вижте нашите ВИДЕО УРОЦИ как да използвате маслата в YouTube канала ни: https://www.youtube.com/channel/UCteHJuvIvTM0v5Iy674uqOw See Less

Date

февр. 12 2021

Time

19:30 - 20:30

Цена

Безплатно събитие

Локация

Zoom
Онлайн

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара