Красота и вино – работилница направи си сам с dōTERRA

Красота и вино – работилница направи си сам с dōTERRA

Красота и вино е поредица от 3 ароматни събития.
В първото събитие на 26 април, на чаша вино ще имате възможност да научите повече за натуралните продукти за грижа за кожата на лицето на dōTERRA, както и да ги тествате на място. На 9 Май ще създадем заедно различни продукти за грижа за кожата с етерични масла, а на 31 май ще говорим за метаболитното здраве и за красотата отвътре като ви представим най-новата метаболитна програма на dōTERRA с дегустация на продуктите. Изберете едно или защо не всички събития! Нашите лектори ви очакват с нетърпение!
Програма на събитието на 9 Май:
1. Кратка презентация на продуктите, които заедно ще може да изработим
2. Избор на продукт за изработване, който остава за вас след събитието
3. Консултация и възможност за задаване на въпроси на лекторите
ВАШИТЕ ЛЕКТОРИ
Даниела Сечкова
Тя е сертифициран ароматерапевт и член на Международната асоциация по холистична ароматерапия (NAHA), създател на българския бранд арома дифузери HealthyYou, AromaTouch сертифициран специалист, възпитаник на Tisserand Institute, консултант по ароматерапия в училища за семейства и родители, лектор и организатор на събития за ароматерапия, автор на обучения и курсове, уелнес консултант.
Нейната мисия е да помогне на жените и семействата да водят по-здравословен начин на живот, да бъдат по-здрави физически и да потигат хармония и баланс с помощта на холистичните методи и природни средства като етеричните масла dōTERRA.
Кожата на жените след 40-те се променя и изисква по-специална грижа. Тя ще ви покаже и разкаже как може да я запазите млада с натурални средства в синхрон с промените в тялото и предизвикателствата на външните фактори.
Каля Иванова
Тя е вдъхновяваща, креативна и млада! Въпреки крехката си възраст впечатлява със своята осъзнатост по отношение на храненето, здравословния стил на живот, грижата за природата и личностното развитие, както и желанието да споделя, вдъхновява и помага със знанията си.
Каля вярва и живее следвайки твърдението, че превенцията е много по-важна от лечението и има за цел да покаже, че това е мисия възможна за всеки, който желае да направи промяна в своя живот с правилния уелнес консултант.
През годините се сблъсква с различни кожни проблеми, вследствие на некачествена козметика и знае колко трудно е за всяка жена да подбере правилните продукти за себе си, но и те да бъдат чисти, без вредни съставки за организма, но и ефективни с впечатляващи резултати. Каля ще сподели своя опит кои са най-важните стъпки за определяне на правилната козметика за всеки тип кожа, както и какви могат да са причините за различните кожни проблеми и как да се справите с тях трайно.
КАК ДА СЕ ВКЛЮЧА?
Събитието се провежда на живо. С оглед комфорта на всички участници, местата са ограничени. Запазете мястото си веднага, ако желате да се включите.
ТАКСА за участие в събитието: 20 лв.
Таксата се превежда по банков път. Мястото ви се запазва след заплащане на таксата. Изпратете имейл с вашата заявка за участие на посочените по-долу контакти, за да запазите мястото си и да получите данни за плащане.
КОНТАКТИ:
Даниела Сечкова
info@healthyyou.bg
www.healthyyou.bg
0888149007

Date

май 09 2023

Time

19:00 - 20:00

Цена

20 лв.

Локация

София
ул. 21-век 56А

Организатор

Healthy You - здрави с етерични масла
Phone
+359 888 149 007
Email
info@healthyyou.bg
QR Code

0 Коментара