Forest Breeze Kit – комплект за мъже

Forest Breeze Kit – комплект за мъже
07.04.2022 Healthy You Blog

Хей, мъже!

dōTERRA има нещо ново за вас!

Комплектът dōTERRA Forest Breeze Kit for Man съдържа лимитираният черен мобилен дифузер Pilōt™ за колата, бюрото, офиса или дома, блендът Forest Breeze 15 мл., лосион за след бръснене с бленда Forest Breeze 100 мл. + удобен несесер.

Концепцията

Пуснат за първи път и създаден специално за doTERRA Europe, Природният бленд Forest Breeze е в сърцето на този комплект и е една от ключовите съставки на лосиона за след бръснене Forest Breeze. Заедно с лимитираната версия на черния дифузер за мъже Pilōt™, този комплект е вдъхновен от многото гори в Европа и е създаден с мисъл за мъжете.

Блендът Forest Breeze 15 мл.

Блендът Forest Breeze има дървесен аромат с лека цитрусова нотка, която го освежава и приповдига настроението. Етеричните масла в този бленд са букет от иглолистни като Сибирската ела, Черния смърч, Хвойната и Кипариса. Техният аромат те пренася в гората, където забравяш за всякакви грижи, а стреса и напрежението отстъпват на доброто настроение. Компания на горските масла правят Дивия портокал, Тамянът и Ким. Те освежават и подпомагат тялото да се отпусне, създават приятна релаксираща атмосфера и оформят цялостният ефект от бленда Forest Breeze.

Лосионът Forest Breeze 100 мл.

Лосионът за след бръснене е създаден с лека и много бързо попиваща формула, обогатена с бленда Forest Breeze. Използвайте след бръснене или когато имате нужда да омекотите и подхраните кожата на лицето си, например след баня, след излагане на слънце или студ, както и при суха, дехидратирана кожа.

Дифузерът Pilōt™

Дифузерът и лимитарано черно издание, подходящ за кола, бюро, офис, приемна, кабинет и дома, разбира се – възможностите са безброй, защото този дифузери работи с батерии, които се зареждат и може да бъде пренасян навсякъде. В комплекта има USB, както и накрайник за запалката на колата. Батериите издържат до 3 часа с едно зареждане на батериите, до 4 часа в режим включен в USB или до 8 часа на интервален режим (5 мин. работи/5 мин. спира). Капакът има заключващ механизъм, за да предпазва от случайно отваряне.

Виж всичко за Комплекта Forest Breeze във видеото!

Как да закупиш този лимитиран комплект?

Купи комплекта веднага ТУК.

Поръчай този лимитиран комплект директно от dōTERRA ТУК.

Създай своя личен акаунт в dōTERRA и пазарувай с 25% отстъпка етерични масла dōTERRA ТУК.