dōTERRA InTune – Focus Blend

dōTERRA InTune – Focus Blend
29.10.2021 Healthy You Blog

InTune – Focus Blend

Блендът съдържа:
Amyris Bark, Patchouli Leaf, Frankincense Resin, Lime Peel, Ylang Ylang Flower, Hawaiian Sandalwood Wood, Roman Chamomile Flower essential oils

Основно предназначение:

InTune е патентован бленд от етерични масла, който насърчава усещането за фокус. Без значение от възрастта, да останеш фокусирани върху задачата, която те чака, понякога е трудно. Внимателно подбраните етерични масла в бленда за фокусиране dōTERRA InTune работят синергично, за да ти подпомогнат да се съсредоточиш върху задачите си.

✅ Frankincense (Тамян)

Познат като Царят на маслата, често се използва по време на медитация и йога. Успокояващото усещане и ароматът на Тамян ще подсилят чувството за баланс и добро настроение.

✅ Amirys (Амирис)

Амирис е високо, цъфтящо дърво, което често се нарича „дърво за факли“. Това название идва от начина, по който дървесината гори ярко. Стимулира яснотата на ума и позитивното мислене.

✅ Sandalwood (Сандалово дърво)

Също както Тамян, етеричното масло от Sandalwood (Сандалово дърво) е мощно масло, което често се използва по време на медитация и йога. Hawaiian Sandalwood (Хавайско сандалово дърво) е масло от сандалово дърво с изключително сладък аромат и е извличано по устойчив начин от планинския резерват Кеалакекуа (KMR) в Хаваите. Сандаловото дърво успокоява бъбривия ум и треперещото сърце.

✅ Patchouli (Пачули)

Пачули носи чувства на спокойствие и жизненост. По мек начин ти помага да се откъснеш от всичко, което те разсейва. Често в йога се използва за свързване на тялото и ума, носи баланс и успокоява ума.

✅ Lime (Лайм)

Лайм е едно от класическите цитрусови масла, което освежава и енергизира тялото и ума. Особено полезно масло, което изчиства сетивата, премахва емоционалните токсични мисли и вдъхва мотивация и увереност на обезкуражените.

✅ Ylang-Ylang (Иланг-Иланг)

Иланг-Иланг е маслото на сърцата! Много мощно масло за изчистване на емоционални травми от миналото, койти се явяват като натрапчиви мисли и те разсейват, губиш фокус и концентрация, обърквате те и те губиш връзката с твоето истинско Аз, вътрешното ти дете.

Начин на употреба:

👉 Използвай InTune локално върху китките, на тила или зад ушите като парфюм за повишаване на фокуса и концентрацията по време на работния ден, при интервюта, при важни срещи, презентации, преговори
👉 Нанеси InTune върху долната стъпалата на детето, тила и зад ушите за повишаване на концентрацията и способността за справяне със задачи, учене, домашни, изпити
👉 Нанеси InTune върху слепоочията и задната част на шията при работа под стрес, с крайни срокове, под напрежение – особено професиите, които работат основно с ума си
👉 Виж как да използваш този бленд за учениците, а и за себе си – без значение от възрастта, всеки има нужда от фокус и концентрация за пълноценен ден.

Виж как да използваш dōTERRA InTune – Focus Blend в това видео