dōTERRA Ylang-Ylang – Иланг-Иланг

dōTERRA Ylang-Ylang – Иланг-Иланг
06.02.2022 Healthy You Blog
Иланг-Иланг е едно от уникалните етерични масла с много характерен, буквално омайващ, омагьосващ аромат. Не можеш да го сбъркаш с нищо друго!
Иланг-Иланг е маслото на СЪРЦЕТО – то помага да отворите сърцето си и да възстановите връзката с детето вътре във вас. Затова е подходящо за всички състояния, които са свързани със сърцето. Иланг-Иланг помага да бъдем по-отворени за любовта, да изпитваме радост, удовлетворение и емоционална сигурност. Това е маслото, което можете да опитате, ако преминавате през сериозна емоционална травма. То ще ви помогне да преминете по-лесно през етапа на болката и да продължите напред с живота си. Иланг-Иланг помага да отворите сърцето си, да се освободите от негативните емоции като гняв, ниска себеоценка, завист.
Поради успокояващия си ефект Иланг-Иланг ще е от полза и за хората, борещи се с безсъние или хронична умора, както и при хора, които имат нужда да балансират кръвното си налягане.
Това е вашето масло, ако се чувствате вечно уморени, изцедени и гневни.
Иланг-Иланг има страхотен цветен и нежен аромат, много често се определя като романтичен или любовен, затова е едно от т.нар. масло афродизиак. Въздейства положително на емоциите и създава спокойна, отпускаща атмосфера.
Може да се използва в дифузер, за вана, лосион, върху китките, тила, вместо парфюм и т.н. А ако сте на вълната на любовта, непременно заредете дифузера в спалнята точно с Иланг-Иланг или пък изберете някой от блендовете от картинката.
Ако все още нямаш Иланг-Иланг, може да го вземеш веднага от ТУК.
💧Кой стои от другата страна на твоето шишенце с Иланг-Иланг виж в това видео:

КАК да поръчаш етерични масла dōTERRA?
📲 Купи Ylang-Ylang от тук с 25% отстъпка: https://bit.ly/3FdqNkU
📲 Купи комплект с масла и спести 25% от цената тук: https://bit.ly/3FdqNkU